Eikelenboom / Lee Broom / Lee Broom nieuwe collecties

Lee Broom nieuwe collecties

Tijdens de expositie Observatory presenteerde Lee Broom tijdens de Milan Design Week maar liefst vier nieuwe collecties. Hij heeft zich laten inspireren door het zonnestelsel en haar hemellichamen. Kenmerkend aan de nieuwe producten zijn de minimalistische silhouetten, geometrische vormen en moderne LED techniek gecombineerd met klassieke elementen.

Eclipse
De Eclipse Light bestaat uit twee gepolijste schijven van roestvrijstaal. De LED schijf reflecteert in de spiegelende schijf wat voor een spannend spel van geometrie zorgt.

Orion
Een collectie bestaande uit twee varianten: Orion Tube Light en Orion Globe Light. De hanglampen kunnen naar eigen wens gecombineerd en samengesteld worden. Heel grafisch en elegant!

Tidal
De twee halve bollen lijken horizontaal uit elkaar gesplitst te worden. De Tidal Table Lamp is een elegant lichtobject om in weg te dromen.

Aurora
Met de Aurora kroonluchters wilde Lee Broom moderne en klassieke elementen combineren. De glazen buizen van Aurora worden met de hand geblazen. Elke buis heeft binnenin een smalle LED gloeidraad die zich lijkt te vermenigvuldigden door de structuur van het glas. Door het verspreide licht en de reflectie in de metalen basis van de lamp ontstaat een ‘gloeiende aura’ in de ruimte.

Hollands Licht | Nieuws 

Hollands Licht in Meubel Plus

Ernst Koning over zijn ontwerpen voor Hollands Licht

Nieuws | Trend 

Santa & Cole @Light+Building 2018

Warm en sfeervol