Eikelenboom / Nieuws / Lee Broom – Park Life

Lee Broom – Park Life

In samenwerking met Space Furniture creëerde Lee Broom zijn grootste tentoonstelling ooit gecreëerd, Park Life. De tentoonstelling vond plaats in een 371,4 m² grote parkeergarage in Sydney.

Lee Broom maakte gebruik van de stedelijke omgeving van de locatie en transformeerde de industriële parkeergarage. Hierdoor creëerde hij een eigentijdse interpretatie van een traditioneel tuinpark. ‘Park Life’ nam de vorm aan van een doolhof en nam gasten op een poëtische ontdekkingsreis door verborgen gangen, met 16 tableaus en vignetten waarin de verlichting, meubels en accessoires van het merk in een heel nieuw licht werden gepresenteerd.

Achttiende-eeuwse tuinparken, vormgegeven door doolhoven en miniatuur waterwegen waren de inspiratie voor de tentoonstelling. Dit waren de plekken om gezien te worden en om de nieuwe kunst, architectuur en muziek te zien en beluisteren. Op dezelfde manier waarop bezoekers eeuwen geleden in parken werden vermaakt, creëerde deze modernistische interpretatie een gevoel van escapisme, amusement en drama waar de shows van Lee Broom het meest bekend om zijn.

In lijn met de voortdurende wereldwijde expansie van het merk, maakte Lee Broom in de maand maart een tournee door de regio en presenteerde een serie Design Talks in Singapore, Brisbane, Sydney en Melbourne.

klik hier voor een video van tentoonstelling

Nieuws 

Holocene van Wästberg

Een eerbetoon aan vuur

Nieuws 

Timber in Ace & Tate pop-up store

New Release Hollands Licht