Eikelenboom / Nieuws / Indian Summer

Indian Summer

Nu de dagen weer langzaam korter worden en het weer omslaat, behouden we maar wat graag het zomergevoel. Eikelenboom biedt wat verfriss-uhh-verlichtende en kleurrijke inspiratie. 

www.eikelenboom.nl
@eikelenboom_verlichting

1. Flia Outdoor van Luceplan
Flia Outdoor is een ontwerp van Alessandro Zambelli uit 2020 en heeft de Red Dot design award 2022 “Best of Lighting Design” op haar naam mogen schrijven.

2. Avolt Square 2
Avolt heeft haar verfijnde, minimalistische en lust-voor-het-oog stekkerdozencollectie uitgebreid in 2023. Avolt Square is tevens een  Red Dot design award winnaar.

3. Nui mini van Luceplan
Deze outdoor lamp is breed inzetbaar en beschikbaar in drie kleuren: wit, greige en zandkleur. Hiermee haal je blijvend de zomer in huis

4. Funnel van Vibia
Funnel is de perfecte plafondlamp die een egale basisverlichting geeft met indirecte verlichting. Deze veelzijdige lamp is verkrijgbaar in verschillende zomerse pastelkleuren.

5. Costa van Wever&Ducre
Wever & Ducre heeft ook vele bijzondere sierverlichting in hun collectie. Zoals deze outdoor, draagbare Costa lampen.

6. Hollands Licht colour pallette
Op basis van de 13 pigmenten die o.a. Rembrandt gebruikte, heeft Raw Color ontwikkelde speciaal voor Hollands Licht een kleurenpalet dat is vertaald naar industriële coatings die op de armaturen kunnen worden toegepast. Een zomerspalet, als je het ons vraagt.

7. Dots outdoor van Vibia
De Dots collectie van Martin Azua biedt oneindig veel mogelijkheden om te personaliseren in verschillende stijlen, nu ook outdoor.

8. Sacha chair van Resident
De kleurrijke Sacha stoel van Philippe Malouin voor Resident won in 2022 de Best of Year award van Interior Design Magazine gewonnen in de categorie Residential Seating.

9. Sprinkle van Zero
Toch wel de meest kleurrijke en vrolijke collectie is “Sprinkle” van Zero, bestaande uit vloerklampen en twee types hanglampen. 

Nieuws 

Inspiration | Stockholm Furniture en Light Fair

Nieuws 

Zero noviteiten 2018

Nieuwe producten en updates

Hollands Licht | Nieuws 

The duality of Light: Hollands Licht

Brand Story Architonic