Eikelenboom / Projecten / Modern kantoor in Veghel

Modern kantoor in Veghel

Cyclones bewegen zich creatief door de nieuwe ontvangstruimte van het bedrijf Vanderlande. Het interieur heeft een functionele basis met enkele parels waaronder de verlichting van Wever & Ducré. Boven de indrukwekkende watervaltrap zweeft een meervoud van de cirkelvormige Gigant, een krachtige combinatie met de rechte lijnen van de traptreden.

Vanwege de snelle groei ontstond er een grote behoefte aan meer werkplekken. Zowel het interieur- als architectonische ontwerp is gerealiseerd door Leenders Architecten. Het nieuwe kantoor met een oppervlak van 19.000 vierkante meter biedt plek voor maar liefst duizend medewerkers.

Fotografie: Thijs van Lankvelt, 311Photography
Architect: Leenders Architecten en Ingenieurs, Veghel
Interieurbouw: Van Leiden Interieurbouw, Veghel
Lichtontwerp: Livingprojects, Breda

Office 

Atkins head office Zweden

Shibuya van Zero

Luceplan | Office 

Nauta Dutilh Amsterdam

Mesh suspension straalt in kantoor

Office 

Pop Vriend Seeds

ruimtelijk lichtconcept