Eikelenboom / Nieuws / Gespot op IMM Cologne 2019

Gespot op IMM Cologne 2019

IMM Cologne is dé plek om trends binnen de interieursector te ontdekken. De jaarlijkse beurs ligt weer achter ons. Wij waren er ook en hebben uiteraard hier en daar Eikelenboom verlichting gespot!

Zo zagen we de designklassieker Moragas tafellamp van Santa & Cole in de stand van Molteni. In de kleurrijke stand van Montana waren de w151 extra large pendant hanglampen van Wästberg te bewonderen. Ook drie pronkende Flamingo’s van Vibia waren niet te missen, deze sloten perfect aan bij de warme sfeer van het meubelmerk Carmenes.

Bij Wästberg lag de focus dit jaar op de nieuwe collectie w182 pastille, een speelse en veelzijdige serie wand-, klem-, tafel- en vloerlampen. Bijzonder aan de w82 pastille is dat deze geproduceerd wordt van een hoogwaardige, ecologische kunststof van bio-polyamide, zonder afhankelijk te zijn van aardolie. Het met glasvezelversterkte materiaal bestaat voor 60% uit biologisch geproduceerde en recyclebare materialen, afkomstig van de olie uit castorbonen. Eerder bracht Wästberg de bureaulamp w127 winkel uit die ook vervaardigd wordt van dit materiaal.

Nieuws 

Nieuwe collecties Wästberg

W171 Alma en W172 Bokeh

Avolt | Nieuws 

Avolt Square 2 promotie

Lee Broom | Nieuws 

Lee Broom wint 'Best Lighting'

Elle Deco International Design Awards 2019