Eikelenboom / Nieuws / Een ideale bureaulamp

Een ideale bureaulamp

Deze ideale bureaulamp beweegt zich moeiteloos om jouw werk heen. W127 Winkel straalt eenvoud en functionaliteit uit en heeft niets te verbergen. Details van de constructie zijn mooi zichtbaar gelaten zoals de subtiele bedrading en de micro gasveer bij het scharnier.

Nieuwe materialen
W127 Winkel is het resultaat van een samenwerking tussen het merk Wästberg, ontwerper Dirk Winkel en chemiebedrijf BASF. Deze innovatieve task light wordt geproduceerd van een biopolymeer, zonder afhankelijk te zijn van aardolie. Het met glasvezelversterkte materiaal bestaat voor 60% uit biologisch geproduceerde en recyclebare materialen, afkomstig van de Castor plant, oftewel de wonderolieboom. Voor de W127 wordt het biopolymeer geproduceerd in de kleuren grijs, zwart, wit en rood.

Het is niet alleen gelukt om het biopolymeer sterkte te geven, maar ook een esthetische uitstraling en tastbaarheid. Door de gladde, matte eigenschappen heeft het de look & feel van steen. Op de W127 is dan ook geen enkele matrijsnaad te vinden. Dankzij de micro gasveren maakt W127 een vloeiende beweging en zorgt voor een comfortabele ervaring.

Bovenop zit een touch dimmer die ook als schakelaar functioneert.  

W127 Winkel is verkrijgbaar in een tafel- en wandvariant, met een of twee armen. De tafelvarianten zijn beschikbaar met een tafelbladbevestiging, voet of klem.

Nieuws | Zero 

Zero nieuwe producten 2019

Uiterst functioneel en van topkwaliteit!

Nieuws 

Lancering Hollands Licht

Design District 2018

Agenda | Nieuws 

Vacatures