Eikelenboom / Collecties / Avolt

Avolt

Avolt is een ontwerp studio uit Zweden die producten ontwikkelt, ontwerpt en op de markt brengt die elektriciteit verstrekken naar apparaten. Scandinavisch design in een stroomverlenger, welke toegepast worden in woningen, kantoren, retail en openbare ruimtes.

Avolt is opgericht vanuit de overtuiging dat “basis”-elektronica mooie, esthetische en functionele objecten kunnen zijn. De missie is om een ​​nieuwe standaard te zetten voor woningen, kantoren en openbare ruimtes. De ontwerpfilosofie van Avolt is in de kern minimalistisch en komt voort uit de fundamentele basisvormen waarvan we weten dat ze de tand des tijds doorstaan. Geïnspireerd door de beroemde trilogie “Square Circle Triangle” van Bruno Munari, is elk Avolt-product een eerbetoon aan de eenvoudige vormen waarop de mensheid al eeuwenlang vertrouwt.

Impact and empower people’s life by designing beautiful, timeless and sustainable objects that connects your devices to electricity, without compromising architecture and interior design.

 

Website

Catalogus

 

Avolt 

Square 1

Avolt

Avolt 

Square 2

Avolt

Avolt 

Cable 1

Avolt