Eikelenboom / Nieuws / Zero noviteiten 2018

Zero noviteiten 2018

Tijdens de Stockholm Furniture & Light Fair 2018 lanceerde het merk Zero de collecties Hoop en Ginza. Maar ook de populaire productfamilies City en Elements zijn uitgebreid met nieuwe producten.

Hoop
De nieuwe collectie Hoop is wederom een verrassend ontwerp van Front Design. Doordat de techniek op een slimme manier verborgen is heeft de hanglamp een elegante en luchtige uitstraling. De bol van opaalglas wordt gedragen door het metalen frame, verkrijgbaar met een witte, blauwe of oranje lak.

Ginza
Functioneel en gemakkelijk in gebruik. Ginza bestaat uit drie krachtige, moderne spots die aan een rail bevestigd zijn en in elke gewenste richting gedraaid kunnen worden. Verkrijgbaar in zwart en oranje.

City Globe
Hanglamp City Globe, ontworpen door Thomas Bernstrand, bestaat uit twee glazen kappen. De buitenkant bestaat uit transparant grijskleurig glas. De binnenste glazen bol wordt geleverd met grijs-, opaal-, of cognackleurig glas. Het aluminium onderdeel is zwart, wit of lichtblauw.

City Floor
De City collectie is uitgebreid met een vloervariant. City Floor heeft een hoogte van 2,2 meter en is verkrijgbaar met een witte of zwarte lak. Naast de versie met geïntegreerde LED is er ook een versie met een E27 fitting.

Elements XS
Ook de Elements collectie van Note Design Studio heeft een nieuwe aanwinst. Met een diameter van 188 mm is de Elements XS ideaal om in meervoud boven een bar of eettafel te hangen.

Hollands Licht | Nieuws 

Hollands Licht in Meubel Plus

Ernst Koning over zijn ontwerpen voor Hollands Licht

Nieuws 

Rhythm of Light

Coming soon!

Nieuws 

Nieuwe collectie Zero

Noviteiten in Stockholm