Eikelenboom / Projecten / Luchthaven Frankfurt Terminal 1

Luchthaven Frankfurt Terminal 1

Studio Woll heeft de “quiet room” ontworpen voor Luchthaven Frankfurt, Terminal 1. Een plek van bezinning & mindfulness; een plek om terug te kunnen trekken van de dagelijkse drukte en hysterie. De “quiet room” is een toevluchtsoord voor reizigers van over de hele wereld. De effen witte kamer wordt gedomineerd door een verguld plafond, vormgegeven met golvende platen. In samenwerking met Steng is de plafondverlichting geinstalleerd. Speciaal voor dit project ontwikkelde Steng kleine led-spots van messing: CUP spots. 

 

Copyright: Steng

Bron: website Steng

Office | Public | Zero 

National Museum Stockholm

De heropening van het Nationaal Museum van Zweden

Hospitality 

Hotel Kloster Holzen

Elegante wandverlichting van Steng

Hanglampen | Steng 

Oneline

Hadi Teherani voor Steng