Eikelenboom / Nieuws / Op bezoek bij Vibia en Santa & Cole

Op bezoek bij Vibia en Santa & Cole

Afgelopen maand kregen wij een rondleiding in de fabriek van Vibia en het kantoor van Santa & Cole in Barcelona. Het is mooi om te zien hoeveel vakmanschap en expertise er bij de productie van de armaturen van Vibia komt kijken. Afwerking en detaillering zijn cruciaal en worden vaak nog met de hand uitgevoerd. Ook al het maatwerk wordt met de hand geassembleerd en uitgebreid getest voordat het naar de klant gaat.

Santa & Cole in Parc de Belloch

Het hoofdkantoor van Santa & Cole is gevestigd in Parc de Belloch, een prachtig groen omgeven landgoed. Hier kregen we een inspirerende presentatie van de oprichtster. Wanneer Nina Maso aan het woord is voel je de passie voor design. Santa & Cole uit een diep respect naar nieuwe perspectieven en visies over de wereld waarin we vandaag de dag leven. In het hart van Belloch wordt dan ook nauw samengewerkt met internationale, toonaangevende ontwerpers. Santa & Cole ziet het als hun taak om interessante samenwerkingen aan te gaan en het werk van de ontwerpers te beschermen tegen copyright.

Santa & Cole bestaat ondertussen 30 jaar. Het kleine, onafhankelijke bedrijf is vandaag de dag overal op de wereld te zien. Naast de indoor collectie heeft het merk ook een Urban Use collectie die zich steeds meer uitbreidt.

Nieuws 

Eikelenboom Lichtadviesplein op VT Wonen & Design beurs

Nieuws | Vibia 

Composing Pendants by Vibia

Nieuws 

Fog | Front Design voor Zero