Eikelenboom / Nieuws / Nieuwe collectie Zero

Nieuwe collectie Zero

Afgelopen week presenteerde Zero op de Stockholm Furniture & Light Fair 2017 de nieuwste producten Mist en Funghi. Daarnaast zijn de collecties Block en Convex uitgebreid met nieuwe kleuren en varianten. De collectie Mist is tijdens de beurs genomineerd voor de Best Product Editor’s Choice Award, een prachtig ontwerp van Front Design.

MIST
Dit hemelse ontwerp van Front Design is ontstaan door te experimenteren met schaduw en licht. Het armatuur wordt met de hand geblazen van glas en geeft een gelijkmatig en aangenaam diffuus licht. De semitransparante glazen bol creëert een illusie van stralend licht dat verscholen ligt achter een mistige omgeving. Verkrijgbaar in wit en roze.

FUNGHI
Een krukje en verlichting tegelijkertijd. Vanuit de onderzijde van de houten zitting schijnt een zachte bundel die de naaste omgeving verlicht. Funghi heeft een hoogte van 50 cm en een diameter van 36,5 cm.

CONVEX
Zero lanceert een uitbreiding van de Convex collectie. Naast de hanglamp Convex met een diameter van 16 cm is er nu ook de Convex Large, met een diameter van 28 cm. De nieuwe wand- en plafondvarianten zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. Verkrijgbaar in vier mooie basics: wit, zwart, grijs en olijfgroen.

BLOCK – FLOOR
Ook de collectie akoestische verlichting Block is uitgebreid met deze moderne vloervariant. Block bestaat uit een paneel met een hoge geluidsabsorberende werking, ideaal voor de werkomgeving.

Nieuws 

Zero noviteiten 2018

Nieuwe producten en updates

Nieuws 

Terugblik Salone del Mobile 2022

Lee Broom | Nieuws 

Lee Broom nieuwe collecties

Salone del Mobile 2018