Eikelenboom / Agenda / New Releases Resident
  • Resident_Mesh
  • Resident_Mesh
  • Resident_V Wall
  • Resident-V Wall
  • Resident_Torchon
  • Resident_Oud Black
  • Resident_Oud Black
Resident_MeshResident_MeshResident_V WallResident-V WallResident_TorchonResident_Oud BlackResident_Oud Black

New Releases Resident

Mesh space pendant en wall, Torchon, V Wall Light en Oud Table Light Black zijn de nieuwste verlichtingsarmaturen van Resident. De lancering van de nieuwe collectie ging gepaard met de succesvolle tentoonstelling “Connecting Dots” die werd getoond in New York, Londen en Los Angeles. Het jonge Nieuwzeelandse merk is zelfs gespot door Wallpaper Magazine tijdens het Clerkenwell Design Festival in Londen. Een veelbelovend merk om in de gaten te houden!

Mesh space pendant by Flynn Talbot – Dit hangarmatuur lijkt in de ruimte te zweven door de subtiele ophangconstructie. Drie dunne draden dragen het armatuur dat voorzien is van een halo met LED lichtbronnen. De geperforeerde koepel weerkaatst en filtert het licht. Dit creëert een warme en functionele lichtverspreiding.

V Wall Light by Resident Studio – Een schuin hangend wandarmatuur gemaakt van messing. De warme LED lichtbronnen die in de twee armen geïntegreerd zijn stralen licht uit naar beneden en tegen de wand op. Het armatuur wordt gedragen door twee verstelbare kabels.

Torchon by Cheshire Architects –  Een hangarmatuur dat de mooie vloeibare eigenschappen van gesmolten glas weergeeft. Torchon pendant wordt met de mond geblazen in een ronde vorm. In het midden bevindt zich een flinterdunne kegel van glas waarin de LED lichtbron weggewerkt is.

Oud Table Light by Cheshire Architects – De tafel/bureaulamp is nu ook in het zwart verkrijgbaar.

Klik hier voor de nieuwe prijslijst van Resident.

 

Agenda 

Milaan 2018

17 t/m 22 april

Agenda 

Euroluce 2017

4 t/m 9 april

Agenda 

A Quiet Reflection

Expositie van Wästberg in Stockholm