Eikelenboom / Agenda / IMM Cologne 2018

IMM Cologne 2018

Van 15 t/m 21 januari vindt de internationale interieurbeurs IMM in Keulen plaats. IMM is dé plek om de nieuwste producten en trends voor de interieursector te ontdekken.
Tickets

Hollands Licht
In het beursgebouw van IMM Cologne presenteert het merk Hollands Licht (bekend van de Lotek, ontworpen door Benno Premsela) maar liefst 7 nieuwe producten dus mis het niet! Hollands Licht is te vinden in hal 2.2, stand 028.

Design Post Köln
Meer dan 30 toonaangevende designmerken onder één dak. In de showroom Design Post Köln kunnen designliefhebbers en interieurarchitecten boordevol inspiratie opdoen. Het oude postgebouw is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle locatie voor vakspecialisten uit de interieursector.

Luceplan the latests
In de vaste showroom bij Design Post Köln presenteert Luceplan de laatste ontwikkeling van de akoestische armatuur Diade, ontworpen door Monica Armani. Ook wordt de nieuwste collectie Amisol uitgelicht, een innovatief ontwerp van Daniel Rybakken.

Opening showroom Wästberg
Vanaf heden is ook het merk Wästberg onderdeel van de Design Post Köln gemeenschap. Tijdens IMM viert het merk de opening van de nieuwe permanente showroom in Keulen.

Agenda 

Speels Nordic @lichtadviesplein

VT Wonen en Design beurs

Agenda 

Modern Chic @lichtadviesplein

VT Wonen en Design beurs

Agenda 

Lichtadvies op de VT Wonen & Design Beurs